VIP este scena care te va face să strălucești. Ne bucurăm că ne-ai ales!
start
 
Pentru început, am vrea să aflăm câte ceva despre tine.

 
Cum te numești?

 
Care este e-mailul tău?

 
Care este numărul tău de telefon?

 
Care este data ta de naștere?

 
La ce facultate studiezi și în ce an ești?

 
Unde te găsim în online? Te rugăm să ne lași și link-ul.

 
Hai să ne cunoaștem mai bine!

 
Ce te-a atras în mod deosebit la VIP?

 
Dă-ne un exemplu de proiect în care te-ai implicat. Ce responsabilități ai avut în cadrul proiectului? Ce-ai învățat din această experiență?

Menționăm că poate fi orice fel de proiect, chiar și o prezentare susținută în liceu.
 
Făcând o scurtă analiză personală asupra aptitudinilor tale, care consideri că sunt punctele tale forte?

De exemplu: creative writing, negociere, social skills, graphic design, gândire critică etc.
 
VIP înglobează patru comunități.

 
Din ce comunitate vrei să faci parte? Te poți alătura unei singure comunități! Bifează căsuța corespunzătoare comunității căreia vrei să i te alături și răspunde doar la cele două întrebări specifice acesteia! *

Pentru întrebările specifice fiecărei comunități, care sunt întrebări deschise, menționăm că nu există un singur răspuns corect. Se va aprecia originalitatea și capacitatea de argumentare a răspunsului.

 
Business Club

Răspunde la următoarele două întrebări în caz că vrei să te alături comunității Business Club.
 
Doi prieteni au investit suma de 30.000 euro pentru a deschide o cofetărie raw-vegană într-o zona centrală (un bulevard situat într-o zonă frecventată de turiști). Pentru a se asigura că vor avea succes, aceștia au demarat o campanie amplă în social media care a ajuns la peste 100.000 de potențiali clienți. De asemenea, au angajat 2 dintre cei mai buni bucătari, iar locația impresionează prin design și ospitalitate. Cu toate acestea, după doar 3 luni de la deschidere, cafeneaua are pierderi însemnate, fondatorii luând decizia de a o închide. Care crezi că au fost factorii care au adus small business-ul în acest punct? Cum ai fi gestionat tu situația?

 
Ce consideri că este mai important: calitatea produsului sau experiența clientului? Motivează-ți alegerea.

 
Econosofia

Răspunde la următoarele două întrebări în caz că vrei să te alături comunității Econosofia.
 
Să presupunem că deții o companie: în ce tip de piață ai prefera să îți desfășori activitatea (monopol, oligopol, monopson etc.) și ce dezavantaje crezi că ai avea pe piața respectivă?

 
Care crezi că va fi evoluția  monedelor virtuale (de ex.: Bitcoin, Ethereum) pe termen mediu?

 
International Affairs

Răspunde la următoarele două întrebări în caz că vrei să te alături comunității International Affairs.
 
Având în vedere situația actuală tensionată dintre SUA și Coreea de Nord, exprimă-ți opinia cu privire la consecințele pe termen scurt și mediu asupra dinamicii internaționale și actorilor statali implicați.

 
Cum comentezi afirmația făcută de Winston Churchill: ”To build may have to be the slow and laborious task of years. To destroy can be the thoughtless act of a single day.”?

 
Leadership Development

Răspunde la următoarele două întrebări în caz că vrei să te alături comunității Leadership Development.
 
Echipa de proiect din care faci parte trece printr-o perioadă foarte tensionată. Managerul este nevoit să renunțe din cauza unor probleme grave de sănătate. Alex, cel mai conflictual și dominant membru al echipei, se autopropune pentru a lua locul acestuia. Totuși, membrii echipei nu rezonează cu el și te încurajează pe tine să îți asumi rolul, deși ești singurul responsabil de parteneriatele proiectului. Ce alegere faci? Îi lași rolul lui Alex sau ți-l asumi tu? Ce urmări va avea decizia ta asupra proiectului?

 
Ai fost ales să organizezi și să coordonezi un proiect pentru studenți care dezvoltă inteligența emoțională a acestora. Ai 24 de ore să îți formezi o echipă de 4 persoane (inclusiv tu). Ce fel de oameni ți-ai alege într-un astfel de proiect? (skill-uri / personalitate/ relație cu ei). Ce etape consideri importante pentru planificarea unui astfel de proiect și ce riscuri crezi că ar putea să apară în procesul de organizare al unui astfel de proiect?

 
Pe lângă cele patru comunități, în VIP vei mai face parte din unul sau două departamente: Business Development, Marketing, Relații Publice (PR), Online, Financiar și Resurse Umane (HR). Tu din ce departament/departamente alegi să faci parte? *


 
Ce crezi că te recomandă pentru a face parte din departamentul/departamentele alese?

De exemplu: skill-uri, atitudini, experiență, cunoștințe etc.
 
De unde ai aflat de VIP?


 
Vrei să ne mai spui ceva?

Thanks for completing this typeform
Now create your own — it's free, easy, & beautiful
Create a <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform